Seks 101: Prezervatif Nerede Satılır? En Uygun Prezervatif nasıl Seçilir?

SEKS 101: Prezervatif Nerede Satılır? En Uygun Prezervatif Nasıl Seçilir?

Kondomun istenmeyen gebelik ve bulaşıcı enfeksiyonları önlemede etkili yollardan biri olduğu artık herkesin bildiği bir gerçek. Yalnızca güvenli seks için değil, cinsel hazzı artıran özellikleri nedeniyle de ilişkilerin vazgeçilmezi olarak görülüyor. Buna rağmen iş prezervatif satın almaya gelince, her nedense utançla karışık komediler yaşanabiliyor. Şimdi gelin kondom nerede satılır ve nasıl alınır sorularına birlikte cevap arayalım.

Prezervatif Nereden Alınır?

Prezervatif nasıl alınır meselesine girmeden önce nerede satıldığı hakkında kısa bir bilgi verelim. Havada seks kokusu var ve en acilinden kondom gerekiyorsa en yakın market, eczane ve kozmetik mağazasına gidebilirsiniz. Tabii, güvenli ve haz dolu deneyimlere hazırlıklı olmak için elinizin altında daima kondom bulundurmakta yarar var. Markete gitmeden gizlilik içinde satın almak istiyorsanız onun da çözümü var. Durex’in satıldığı e-ticaret sitelerinden alacağınız kondomlar gizli gönderimle paket üzerinde marka ve logo bilgisi olmadan kapınıza kadar geliyor. Trendyol’da satılan ve gizli gönderim garantili Durex ürünlerine göz gezdirmeye ne dersin? Trendyol ürün listesi için tıklayın.

Prezervatif Nasıl Alınır?

Prezervatif satın alırken insanlar seks yapmanın doğal bir eylem olduğunu unutarak farklı ruh hallerine girebiliyor. Kasadayken gözlerin kaçırıldığı bakışmalar hatta hiç bakışamamalar veya “Poşet de alabilir miyim” derken çatallaşan bir ses… Bu liste uzayıp gidiyor. Bu heyecanlar bana fazla diyorsan kasiyer olmayan hızlı kasaları tercih edebilirsin. 

Bir de kondom alırken hayal gücü tavan yapanlar var. Dışavurumcu sinemada bile böyle sahneler göremezsiniz. Mağazayı terk ettikten sonra yuvarlak bir masa etrafında seks hayatınızın konuşulduğunu düşünmek veya yolda göz göze geldiğiniz insanların iç sesiyle “Vay, demek bugün seks dönüyor” demesi… Aslında, o kadar kurguya gerek yoktu fav’la desen fav’lardık. 

Özetle prezervatif satın almadan önce utangaçlığınızı yenmenin yolu bunun diş macunu veya meyveli yoğurt almak kadar doğal olduğunu anlamaktan geçiyor. İşleri daha kolay hale getirmek için aynanın karşısında eğlenceli bir diyalog provası yapmayı düşünebilirsiniz.

Size En Uygun Prezervatifi Nasıl Seçmelisiniz?

Doğru prezervatifi seçmek koşu ayakkabısı seçmeye benziyor. Jenerik pozisyonlar ve bitiş çizgisine bir aksilik olmadan ulaşmak için hayati önem taşıyor. Bu nedenle kondom alırken işleri aceleye getirmek yerine en iyi deneyimi hangisinin vereceğine karar vermek için reyonda inceleme yapmanızda fayda var. O zaman Lisa ve Rocco’nun prezervatif nasıl seçilir tüyolarını bir daha hatırlayalım. (Rocco ve Lisa’nın bu konu hakkındaki tüyolarını izlemek için tıkla!)   

  • Kondomun üretildiği malzemeyi dikkate alın.
  • Kondom seçimini kolay hale getirecek belirli kriterler bulunuyor. Örneğin kondomlar genel olarak lateks ve lateks olmayan şeklinde ikiye ayrılıyor. Latekse alerjiniz varsa lateks olmayan kondomları tercih edebilirsiniz. Lateks içermeyen ve gerçek ten hissi veren Durex Gerçek Dokunuş en iyi seçim olabilir.

  • Kullanım kriterlerine göre seçim yapın.
  • Prezervatif seçerken en keyifli kullanım için şu üç kritere dikkat etmeniz gerekiyor: Kayganlaştırıcı seviyesi, incelik ve boyut. Durex kondom seçmeyi kolaylaştırmak için bir güzellik yapmış. Kutunun ön ve yan yüzündeki ikonlara bakarak size en uygun olanını bulmak artık çok kolay! Kadının aldığı hazzı artırmak için tırtıklı, rahat bir ilişki için ekstra kayganlaştırıcılı ve yokmuş gibi hissetmek için de ince prezervatifleri tercih edebilirsiniz. 

    Boyuta gelince, Rocco’nun da dediği gibi seneye de giyerim diye büyük boy almanıza gerek yok. 52 mm veya 56 mm kondom boyutları arasından penisinize en uygun olanı seçmelisiniz. Çünkü küçük prezervatiflerin yırtılma, büyük olanların ise ilişki sırasında çıkma riski bulunuyor. 

  • Merak et, cesaret et, keşfet!
  • Cinselliğe yeni adım attıysanız her defasında farklı zevkler keşfetmek için ihtiyacınız olan tüm kombinasyonlar Durex Chill paketinde. Paket içeriğindeki Klasik, Yakın Hisset ve Yok Ötesi çeşitlerini deneyerek sana en uygun olanı keşfet! Durex Chill şimdi avantajlı fiyatlarla Trendyol’da! Trendyol’daki Chill ürünlerini incelemek için tıklayın.