Koronavirüs sırasında nasıl flört edileceğini merak mı ediyorsunuz? Evde olsanız bile halen tutkuyu bulabilmek mümkün. İşte doğru ortamı oluşturup karantina tarzını yakalamaya ilişkin yardımcı öneri ve ipuçları...

Yalnız yaşayan biri olarak sosyal mesafe sözcüğünü duyar duymaz flört hayatınızın bittiğini düşünmüş olabilirsiniz. Fakat bu dönemde kullanımı artan flört uygulamalarına bakarak aşkı arayanların heyecanı diri tutmak ya da yeni başlangıçlar yapmak adına yaratıcı çözümler bulduğunu görüyoruz. İlgili tüm kurallara uymak zorunda olduğumuzu hatırlatarak karantinanın sizi yalnız gecelere mahkum etmemesi gerektiğini belirtelim.

Bu süreci sanal bir eğlenceye dönüştürmek için bir fırsat olarak görebilirsiniz. En seksi halinize bürünün, heyecanınızı artırın ve o görüntülü konuşmanın hakkını verin: Bunun adı izolasyon çağında flörtleşme.

 

Biraz deneysel olun

Sanal flört yüz yüze iletişimin baskısı olmadan bir şeyler deneyimlemek için harika bir bahane. Karantinanın neden olduğu endişelerden uzaklaşın – bu dönemi nasıl birini arayıp neleri sevdiğinizi keşfetmek için bir fırsat olarak görün. Hepimiz flört evresinde hatalar yaptık; yanlış kişileri, çok da doğru olmayan kişileri tercih ettik. Hem de defalarca...

Fakat izolasyon kendi üzerimize yoğunlaşmamız için bir seçenek sunuyor ve ufkunuzu genişletmek adına bundan daha iyi bir zaman olamaz. Vaktinizi öldürecek biri için tüm gecenizi feda etmek; şu an için şehirde oradan oraya sürüklenip hayal kırıklığı riski almak zorunda değilsiniz… Bilgisayarınızı açmanız yeterli; düşük risk, yüksek talep.

 

Onların ilgi duydukları alanları öğrenin

Hepimiz bu izolasyon dönemini yeni beceriler geliştirmeye ve yaratıcı olmaya adadık, öyleyse bunu potansiyel bir partner ile de birlikte yapabilirsiniz. Bunu gizli cevherleri keşfetmek ve kendinizinkileri de diğerlerine göstermek için bir fırsat olarak değerlendirin. Teknolojiyi kendi yararınıza kullanın, herhangi bir sanal platformda bir ilişki kurun; uygulamalar genelde sohbet başlatmak için idealdir, profilinize izolasyon makyajı yapın. En değerli şeyimiz zaman; ekran başına geçmeden önce müstakbel partnerinizin profilini de keşfetmek için vakit harcayabilirsiniz.

 

Doğru atmosferi yakalayın

Dürüst olalım, ilk buluşmalar her zaman gariptir. Yemek öncesi karnınızda kelebeklerin dolaştığını hissetmenizin ve oturduğunuz yerde terlemenizin bir nedeni var. Fakat evde flört etmeniz, garip sessizlikleri azaltmayabileceğiniz ya da kötü giden flörtleri uzatabileceğiniz anlamına gelmemeli. Bu nedenle görüntülü konuşma içeren uygulamaların işlevlerinden sonuna kadar yararlanın.

İlk buluşmada zamanlama çok önemlidir - buluştuğunuz kişi bekleneni karşılamayacak gibiyse her zaman bir kaçış planına sahip olmak gerekir. Bazı popüler video uygulamalarının en iyi özelliği de aramaların en fazla kırk dakika sürmesi, bu da bir elektrik hissetmediğinizde size harika bir bahane sunar. Bir diğer avantaj ise bu uygulamalar kendi bilgilerinizi oluşturabilmenizi sağlar, yani izolasyonda dahi gizli alanlarınızı gizli tutmanıza izin verir. Kendinize dair ipuçları veren bir bilgi seçin; bunlar sohbet başlatmaya yardımcı olacaktır.

 

Havaya girin

Flörtleşme tamamen doğru havada olmakla ilgili, genelde hazırlanma anınız ve o anki ruh haliniz buluşmanızın nasıl geçeceğini belirler. Evde olmanız ve buluşmanız için gidecek fiziksel bir mekan olmaması bu süreci atlatmanızı sağlayacak ama karantinanın size iyi hissettiren şeyleri değiştirmesine de müsaade etmeyin. Özgüven anahtar sözcük; güzel flörtler daima kendinizi sevmekle başlar.

Bir duş alın, arkadaşlarınızla görüntülü konuşma yaparak ne giyeceğinize karar verin, hatta öncesinde bir prova bile yapabilirsiniz (Uyarı: Bunu çok yakın arkadaşlarınızla yapın). Kendinizi hazır hissedene kadar bekleyerek normallik duygusunu devam ettirin. Bazılarınız karantinada ailesi ile olabileceğinden evde bir odayı kendinize özel buluşma odası olarak tahsis edebilir ve sanal flörtleşmenin tadını çıkarabilirsiniz.

 

Birlikte bir aktivite yapın

Atmosfer, arka fonda bir müzik, bar tabureleri vaadi olmayan bir buluşma düşüncesi, bazı insanlar için çok sinir bozucu olabilir. Sohbeti akıcı tutma beklentisi bile ürkütücü görünebilir. Bu nedenle birlikte yapabileceğiniz faaliyetlere odaklanın – sohbet başlatmak ve karşınızdakinin yaratıcılık gücünü test etmek için eşsiz bir fırsat.

Birlikte aynı yemeği yapmayı deneyin ya da birbirinizle mutfakta yarışın. Birinin dolap dolusu malzemeler ile ne hazırlayabileceğini görmek beklentilerinizi karşılayıp karşılamayacağına dair fikir edinmek için dâhiyane bir yöntem.

 

Deneyimleri eve uyarlayın

İlk buluşma engelini aşmak başlı başına bir başarı olsa da iyi bir deneyim ikinci buluşmayı daha istekli hale getirir. O anlık ilgiyi korumaya dair endişeleriniz varsa, aranızdaki iletişimi güçlendirmek adına sanal bir oyun oynamayı ya da yarışmaya katılmayı teklif edebilirsiniz. Genel bilgilerini ne ciddiyetle kullandıklarını görerek bir kişi hakkında çok fazla fikir edinebilirsiniz ve bu da flört sürecinizi hızlandırmaya yardımcı olabilir.

Daha keyifli bir akşam geçirme niyetindeyseniz, birlikte film izlemeyi önerebilirsiniz. Ya da yeni karantina flörtünüzü baştan çıkarmak istiyorsanız, evlerine brownie kutuları veya en sevdiği yemeği sipariş ederek onları şaşırtabilirsiniz.

 

Samimi konuşmalar

Tıpkı gerçek dünyada flörtleşiyormuş gibi, her şeyi kendi temponuza uydurmak burada da çok önemli. İlişkinizde ilerleme kaydetmişseniz ve daha da yakınlaşma isteği içindeyseniz, yeni şeyler denemek isteyebilirsiniz. Öyleyse ve tabii ki rahat hissediyorsanız, neden kayganlaştırıcıları denemeyesiniz? Bu deneyim partnerinizi olduğu kadar kendinizi tanımanıza da yardımcı olacaktır.

Aşk hayatlarımız ani bir biçimde değişmiş olabilir; fakat bu sizi flörtleşmekten soğutmamalı. Herkesin bu dönemde ülkesinde geçerli olan kurallara uygun davranması gerektiğini düşünürsek, romantik girişimlerin bir süreliğine sanal ilişkiler üzerinden yürütülmek zorunda olduğu aşikar.

Karantinanın ne zaman sona ereceğini bilememekle birlikte yeni bir ilişki kurmanın beklemeye değer olduğunu bildiğimizden online romantizme bir fırsat tanıyalım. Evde kalın ve online flört ederek karantina aşkınızı bulun.

BENZER İÇERİKLER

Mastürbasyona Dair Bilmek İstediğiniz Her Şey

  Siz sordunuz, biz cevapladık: İşte mastürbasyona dair kapsamlı bir rehber... Küresel bir salgın var, arkadaşlarımız...
DEVAMINI OKUYUN

Erkekler İçin Mastürbasyon Tüyoları

Covid 19 salgını nedeniyle muhtemelen evde her zamankinden daha fazla vakit geçiriyorsunuz. Evde yapacak hiçbir şey ...
DEVAMINI OKUYUN