Prezervatifler, çiftler için cinsel yaşamın vazgeçilmez bir parçasıdır. Sadece gebeliğe karşı koruma sağlamaz, aynı zamanda cinsel yolla bulaşan hastalıkları da önlemeye yardımcı olur.Üstelik, Durex prezervatifleri cinsel zevki de arttırabilir. Neden mi? Durex’in, insanların ihtiyaçlarınayönelik, 4 ana kategoride farklı çeşitlerde prezervatifleri bulunmaktadır. Durex prezervatiflerinin özelliklerini aşağıda bulabilirsiniz.

Durex Prezervatiflerinin Sınıflandırılması - Temel Güven Prezervatifler

Cinsel yaşamda kendine güven, kişinin cinsel ilişkideki performansını gerçekten etkiler. Durex bu nedenle, erkek ve kadınlara yönelik cinsel yaşamdaki emniyeti ve güveni arttırmak için Temel Güven kategorisini tasarlanmıştır. Bu seride, Aşk, Ekstra Güvenli ve Klasik ürünleri de dahil olmak üzere 8 çeşit prezervatif bulunmaktadır.

Bu türler genel olarak pembe veya renksizdir. Sıcak tonlar daha baştan çıkarıcı olabilir.

Durex Prezervatiflerinin Sınıflandırılması - Daha Fazla His Prezervatifler

Temel güvenliği sağladıktan sonra, genellikle çiftler birbirlerini daha yakından hissetmeyi arzular. Durex, özel olarak Daha Fazla His ürünlerini partnerlerin bu ihtiyaçlarını düşünerek tasarladı. Bu seride, Gerçek Dokunuş, Daha Yakın Hisset ve Yakın Hisset dahil olmak üzere 8 çeşit prezervatif bulunmaktadır.

Bu prezervatifler çoğunlukla pembe veya şeffaftır. Hepsinde bulunan vanilya kokusu, ilişkinize çekicilik katar.

Durex Prezervatiflerinin Sınıflandırılması - Eğlence & Macera Prezervatifleri

Eğer sekste temel güvenlik ve daha fazla his yeterli değilse, seksin zevkini ve tutkusunu arttırmak için,

Durex Eğlence & Macera serisini özel olarak tasarladı. Bu seride, Tahrik Et ve Mutlu Et de dahil olmak üzere 9 çeşit prezervatif bulunmaktadır.

Bu prezervatifler, seksi heyecanlı ve tutkulu hale getiren ve partnerinizin G-noktasını kolayca bulmanıza yardımcı olmak için tasarlanan tırtıklı ve noktalı yapısıyla daha keyifli bir cinsel deneyim sağlar.

Durex Prezervatiflerinin Sınıflandırılması - Performans Prezervatifleri

Cinsel deneyiminizde, güven, yoğun his ve eğlence dışında daha uzun süreli bir deneyim de isteyebilirsiniz. Erken boşalma problemi olan erkekler için bu özellikle daha da önemlidir. Bu nedenle Durex, iki farklı prezervatiften oluşan Performans serisini tasarladı: Karşılıklı Zevk ve Uzayan Zevk.

Bu iki ürünün rezervuar uçları, boşalmayı geciktirici ve cinsel hazzı etkili bir şekilde uzatan benzocaine maddesi içerir.

Prezervatifler ile birlikte Durex Marka Play kayganlaştırıcı jelleri kullanarak seksten alacağınız zevki arttırabilirsiniz.

BENZER İÇERİKLER

Erkekler İçin Mastürbasyon Tüyoları

Covid 19 salgını nedeniyle muhtemelen evde her zamankinden daha fazla vakit geçiriyorsunuz. Evde yapacak hiçbir şey ...
DEVAMINI OKUYUN

Kadınlar İçin Mastürbasyon Tüyoları

  Mastürbasyonun nasıl bu kadar heyecan verici olduğunu anlamakta zorlanıyor musunuz? Sizde bir tuhaflık yok; birçok...
DEVAMINI OKUYUN