Cinsellikte ona duyduğunuz içten aşkı göstermek ister misiniz? Durex Uzayan Zevk prezervatifleri tercih edin! Durex Uzayan Zevk prezervatifi takarken kendinizi çok rahat hissedeceksiniz. Ayrıca, kabartma noktalar ve çizgilerden oluşan tasarımı cinsellikte siz ve partneriniz için uyarılmayı büyük ölçüde arttırır. Bunun yanı sıra, prezervatifin hafif bir kokusu vardır, böylece çiftlere cinsel zevk verebilir.

Durex Uzayan Zevk kayganlaştırıcı etkili prezervatif cinselliği sorunsuz hâle getirir.

Durex Uzayan Zevk prezervatiflerde bulunan ısıtıcı etkili kayganlaştırıcı, partnerlerin dokunuşuna cinsel zevk katar. İçeriğine eklenen kayganlaştırıcı sayesinde prezervatif vajinayı iyice kayganlaştırabilir ve ayrıca tutkulu bir anal seks için de kullanılabilir. Prezervatif sadece doğum kontrolü sağlamakla kalmaz, daha da önemlisi cinsel yolla bulaşan hastalıklardan kaynaklanan enfeksiyonları da önleyebilir.

Durex Uzayan Zevk prezervatifler sürtünme oluşturarak cinsel uyarılmayı arttırır.

Durex Uzayan Zevk prezervatiflerin yüzeyinde bulunan kabartma noktalar ve çizgiler sürtünme ve uyarılma sağlayarak cinsel birleşmeye ultra heyecan verici bir zevk duygusu katar. Erkek penisini soktuğunda noktalar kadının G noktasını ve vajina içerisindeki diğer cinsel heyecan noktalarını etkili bir şekilde uyarabilir. Uyarılma onu kesinlikle orgazma götürür.

Durex Uzayan Zevk prezervatiflerin kalite ve güvenliği güvence altındadır.

Her Durex Uzayan Zevk prezervatifi yüksek kaliteli silikondan üretilir ve her bir nihai ürün, delikleri ve kusurları tespit etmek üzere elektronik olarak test edilerek havayla patlatma testinden geçer. %100 doğum kontrolü etkisi, prezervatifin kullanım sırasında patlamayacağını veya yırtılmayacağını garanti eder.

Durex Uzayan Zevk prezervatiflerinin kullanımı, cinsellikte kadının G noktasını uyarmayı ve orgazm olmasını sağlamayı kolaylaştırır. Durex Uzayan Zevk prezervatifler, noktalar, çizgiler ve zevk veren sürtünme ile çift uyarılma sağlar. Size sadece etkili ve güvenli bir doğum kontrolü sunmakla kalmaz, aynı zamanda cinsel hayatınız için iyi bir yardımcı görevi görür.

BENZER İÇERİKLER

Mastürbasyona Dair Bilmek İstediğiniz Her Şey

  Siz sordunuz, biz cevapladık: İşte mastürbasyona dair kapsamlı bir rehber... Küresel bir salgın var, arkadaşlarımız...
DEVAMINI OKUYUN

Erkekler İçin Mastürbasyon Tüyoları

Covid 19 salgını nedeniyle muhtemelen evde her zamankinden daha fazla vakit geçiriyorsunuz. Evde yapacak hiçbir şey ...
DEVAMINI OKUYUN