Ön sevişmeyi düşündüğünüzde aklınıza gelen şey oral seks ise, ufkunuzu genişletmenin zamanı gelmiş olabilir. Bu fikirlerin, sadece partnerinizin rahatlamasına ve moda girmesine yardımcı olmak için harika bir yol değil, aynı zamanda olayın kendisinden bile daha iyi olduğunu görebilirsiniz.

Ön sevişme ve ön sevişme pozisyonları söz konusu olduğunda, tek sınır hayal gücünüz ve ikinizin neyi sevdiğidir. Nereden başlayacağınızı bilmiyor musunuz? İşte partnerinizi moda sokmanız için sekiz ipucu.

  1. HER ŞEY KAFADA BİTER

Partneriniz işte zor bir gün geçirdiğinde, ona kafa masajı gibi stres giderici bir teklifte bulunun. Kafa derisi cinsel uyarılma noktalarına ev sahipliği yapar ve iyi bir kafa masajı, hem sakinleştirici hem de uyandırıcı bir hormon olan “aşk ilacı” oksitosini serbest bırakır. Elleriniz kafa derisini yavaş dairesel hareketlerle nazikçe okşasın ve bitirdiğinizde, boynunu ve sırtını hafifçe öpüp okşayarak omuzlarına doğru ilerleyin.

  1. ŞAPLAK ATMAK

Partnerinize inanılmaz derecede zevk verecek seksi şeyler arasında dışarıdayken dokunulmak da vardır. Özellikle birbirinizden tam olarak zevk alabilmek için eve gidene kadar dişinizi sıkmanız gerektiğini bildiğiniz zaman. Sonuçta hepimiz sahip olamayacağımız şeyi istiyoruz, değil mi?

Dışarıda akşam yemeğinde ya da sinemadayken, partnerinizin kalçasına yavaş ama sert hareketlerle vurun veya tırnaklarınızı en samimi bölgelerine doğru götürün. Beklentinin büyüdüğünü hissedin ve hedefe olabildiğince çabuk ulaşabilmeniz için hesabın gelmesini veya filmin bitmesini dileyin.

  1. SADECE GÖZLER İÇİN

Ne kadar önemli olduğu anlaşılamamış bir ön sevişme ipucu varsa, o da göz temasıdır. Seks sırasında, göz temasının sürdürülmesi çok erotik olabilir ve aynı şey ön sevişme sırasında da geçerlidir.

Bir sonraki öpüşmenizde, ellerinizi aşağı hareket ettirirken gözlerinizi açık tutmaya çalışın ve dokunmaya başlayın, gözlerinizi asla kaçırmayın. Eğer işler oral sekse doğru ilerlerse, hazzı artırmak için yine göz temasını kesmemeyi deneyebilirsiniz.

  1. STRİPTİZ

Striptiz yapmak aslında kulağa geldiği kadar ucuz bir şey değil bu yüzden aklınızdaki klişe görüntüleri hemen çıkarın.

En seksi hissettiğiniz zamanı ve mekanı seçin, ortama mumlar koyun ve bir çalma listesi ayarlayın. Kendinizi en iyi hissettiğiniz kıyafeti seçin, bu bir iç çamaşırı ya da düğmeleri tam kapanmamış bir gömlekle şapka olabilir, sizin için uygun olan her ne ise onu seçin! Hala şüpheleriniz mi var? Unutmayın, belli bir koreografisi olan bir dans rutini sunmanıza gerek yok. Eğer genellikle pijamalarınızla takılıyorsanız, göz teması kurarken soyunma ve birkaç sıradan kalça hareketi ortamı ısıtmaya yetecektir.

Partneriniz gülerse endişelenmeyin; birlikte şapşallaşmak ve gülmek aradaki buzları kıracak ve her ikinizin de daha rahat hissetmenize yardımcı olacaktır.

  1. KENDİNİZE DOKUNUN

Kendinizi partnerinize sergilemek ilk başta biraz ürkütücü gelebilir ama böyle olmasına hiç gerek yok. Bir dahaki sefere bir araya geldiğinizde ve ortam ısındığında, partnerinizi öperken kendinize dokunmaya başlayın ve yavaşça memelerinize dokunarak uyarın veya partnerinize kendinize dokunmayı ne kadar sevdiğinizi gösterin. İşlerin doğru yönde ilerlemesini sağlamak için bu yeterli olacaktır.

Zevkinizi artırmak için biraz Durex Intense Uyarıcı kullanmayı deneyin. İşleri gerçekten ilerletmek için, ne yaptığınızı hissedebilmeleri için partnerinizin ellerini kendi ellerinizin üstüne koyun, ancak kontrolün sizde olduğunu bilmelerini sağlayın!

  1. KULAKMEMESİNİ YALAMAK

Kulaklar yüzlerce sinir ucu içerir ve erojen bir bölge olarak kabul edilir, bu nedenle bu bölge bazıları için biraz garip görünse de, bazı insanları için harika hissettirir.

Eşinizi dudaklarından öperek başlayın ve sonra kulağına doğru ilerlerken küçük öpücükler kondurun. Ağzınız partnerinizin kulakları üzerinde gezinirken, yavaşça ısırma, emme veya yalamadan önce kulakmemelerine hafifçe üfleyin. Diğer kulağa doğru yol alın ve tekrarlayın.

Bazı insanlar bunu sever; diğerleri ise daha az isteklidir ama bunu öğrenmenin tek bir yolu olduğunu unutmayın.

  1. DIRTY TALK (MÜSTEHCEN KONUŞMAK)

Eğer ortam uygunsa, yaramaz sözleri kulağına fısıldama fırsatını kullanmak isteyebilirsiniz. Evet, partnerinizi baştan çıkarmak için kirli konuşun.

Şok edici bir şey söylemek için baskı altında hissetmeyin. Size doğal gelen bir şey söyleyerek başlayın. Örneğin, onu ne kadar çok istediğinizi veya sizi ne kadar azgın hissettirdiğini... Müstehcen konuşmalar yapmak, ön sevişmeye bile başlamadan önce cinsel heyecanı artırabilir ve daha sonra seks sırasında tutkuyu körükleyebilir.

  1. OYUN ZAMANI

Ne yapılacağının söylenmesini ister misiniz?

Yaramazlık yapabileceğiniz bir oyun ve alışılmadık bir ön sevişme sizi normal rutininizden kurtarabilir ve tutuklukları bozmaya yardımcı olabilir. Beraberce rahat hissetmek istediğiniz bir gece seçin, örneğin dışarıda yağmur yağarken evde takılmaktan daha iyi bir şey yoktur. İskambil kartlarıyla oynanan striptiz oyunları gibi büyükannenizin kesinlikle onaylayamayacağı pek çok seks oyunu olduğunu unutmayın!

BENZER İÇERİKLER