Prezervatif konusunda en iyi prezervatif çeşidinden bahsedemeyiz. Herkese uygun olan bir prezervatif çeşidi bir diğer adıyla kondom çeşidi yoktur; herkesin farklı beğenileri vardır. Bu yüzden ilişkiyi yaşayacak her iki taraf için de doğru olan bir prezervatif bulana kadar denemek en doğrusudur.

Pürüzsüz prezervatifler gibi, tırtıklı, noktalı ve kabartmalı prezervatifler de cinsel yolla bulaşan hastalıklara ve istenmeyen gebeliklere karşı koruma sağlar, ancak ekstra keyifli ve eğlenceli bulabileceğiniz ek uyarılmalar da sunarlar. Tırtıklı prezervatifler, noktalı prezervatifler veya hem tırtıklı hem de noktalı prezervatifler de dahil olmak üzere birçok farklı türü denemek, size en fazla zevki vereni bulmanıza yardımcı olacaktır.

Gelin, tırtıklı ve noktalı prezervatif çeşitleri nelerdir ve kabartmalı prezervatif ne işe yarar birlikte bakalım.

Tırtıklı Prezervatif Nedir?

Tırtıklı prezervatif çeşitleri etraflarında küçük yükseltilmiş çıkıntılara sahip olan prezervatiflerdir. Bu tırtıklar ve çıkıntılar hissi artırmak için stratejik olarak yerleştirilmiştir. Cinsel ilişkide tırtıklı bir prezervatif kullandığınızda, çıkıntılı doku sürtünmeyi artırır ve her iki taraf için de duygular yoğunlaşır.

Noktalı Prezervatif Nedir?

Noktalı prezervatifler, tam olarak istediğiniz yerde iyi hissetmenizi sağlamak için lateksin yüzeyinde kabartılmış noktalar içerir.

Durex Extreme prezervatiflerinde hem kabartma hem de noktalar bulunur, bu doku kadının aldığı zevkin artmasını sağlar. Durex Intense prezervatif ise hem tırtıklı hem de kabartmalı yapıya sahiptir ve ilişkide ekstra sürtünme ve uyarılma sağlamak için tasarlanmıştır.

Neden Kabartmalı Prezervatif Kullanılır?

  • Prezervatif kullanmak, hem rahatlamanıza hem de anı yaşamanıza yardımcı olur çünkü olası kötü sonuçlardan dolayı endişe duymazsınız. Kabartmalı prezervatif çeşitleri, cinsel zevkin artmasına yardımcı olur, bu da harika hissetmenin yanı sıra, iki taraf arasındaki güvenin güçlenmesini sağlar. Kabartmalı prezervatifleri, buluşma gününüzde yanınızdan ayırmayacağınız küçük gizli silahınız olarak düşünebilirsiniz.
  • Farklı prezervatif türlerini denemek ilişkiyi hareketlendirir ve ekstra eğlence getirebilir çünkü herkes yeni şeyler denemekten hoşlanır. Daha fazla çeşitlilik için Durex masaj jeli ve kayganlaştıcı çeşitlerini, tırtıklı ve noktalı prezervatiflerle kullanmayı deneyebilirsiniz.
  • Hem kabartmasız prezervatifleri hem de tırtıklı ve noktalı prezervatifleri deneyin, her ikiniz için en iyi olanı bulma yolunda eğlenmiş olacaksınız. Unutmayın, her şey eğlenmekte, keşfetmekte ve neyin sizi heyecanlandırdığını bulmakta bitiyor.

Hangi prezervatifi satın alacağınızı hala bilmiyor musunuz? Tüm prezervatif çeşitlerimize göz atın.

BENZER İÇERİKLER