Tutkulu bir cinsel deneyim esnasında, bir anda Durex prezervatifinizin yırtıldığını fark ettiğiniz oldu mu?

Durex prezervatiflerinin yırtılma oranları oldukça düşüktür. Prezervatifin yırtılması, muhtemelen yanlış kullanımdan kaynaklanır.

Durex prezervatiflerinin doğru kullanımı için

Prezervatifin yırtılmasını önlemek için doğru kullanılması önemlidir.Her şeyden önce bedeninize uygun bir prezervatif seçmeli ve prezervatifin sağlam olduğundan emin olmalısınız. Böylece yırtılmayı önleyebilirsiniz.

Prezervatifler penisin sertleşmesinden sonra ve cinsel aktivitenin öncesinde takılmalıdır. Boşalmadan sonra prezervatifin kenarından tutup penis yumuşamadan önce partnerinizin vajinasından penisinizi (prezervatifle birlikte) çekmelisiniz; böylece meninin penisinizin tabanından akmasını önleyebilirsiniz. Prezervatiflerle yapılan çoğu cinsel aktivitede, penisten az miktarda sperm akar. Az miktardaki sperm gebeliğe neden olmayabilir, ancak AIDS de dahil olmak üzere cinsel yolla bulaşan enfeksiyonlara yol açabilir.

Cinsel ilişki esnasında prezervatif yırtılırsa ne yapılmalı?

Cinsel ilişki esnasında prezervatifin yırtıldığını fark ederseniz, gebelikten korunmayı sağlamak için cinsel aktiviteyi bir an önce durdurmalısınız. Cinsel aktiviteyi zamanında durdurmazsanız, meni partnerinizin vajinasına akacaktır, böylece gebelikten korunma mümkün olmayacaktır.

Genel olarak bakıldığında, kullanım talimatlarına dikkat ettiğiniz sürece Durex prezervatiflerinin yırtılma ihtimali çok azdır. Durex prezervatiflerinin cinsel aktiviteler sırasında yırtılması durumunda, cinsel aktiviteyi bir an önce durdurmalı ve gebelikten korunmayı temin etmek maksadıyla seks sonrası telafi edici tedbirler alınmalıdır.

BENZER İÇERİKLER

Mastürbasyona Dair Bilmek İstediğiniz Her Şey

  Siz sordunuz, biz cevapladık: İşte mastürbasyona dair kapsamlı bir rehber... Küresel bir salgın var, arkadaşlarımız...
DEVAMINI OKUYUN

Erkekler İçin Mastürbasyon Tüyoları

Covid 19 salgını nedeniyle muhtemelen evde her zamankinden daha fazla vakit geçiriyorsunuz. Evde yapacak hiçbir şey ...
DEVAMINI OKUYUN