Tutkuya dalış yapın ama bu sırada maksimum haz aldığınızdan emin olun. Kaçamak bir tutkulu dakika, partnerinize ne kadar da arzulanır olduğunu göstermenin nihai yoludur.

Hatırlanmaya değer bir ayaküstü seksin anahtarı elbette doğaçlamadır. Hiç durmamayı garanti etmek için önceden ilham alın ki anı yakalayıp yeni bir şey deneyin. İşleri aşırı karıştırmamak da önemli çünkü bu durumda hız gerçekten olayın özü. Prezervatifleri unutmayın, o yeter!

Yatak odasına gidecek zamanınız yok. Peki, sekse renk katmak için nereleri tercih edebilirsiniz ve neler yapabilirsiniz? Ne kadar yaratıcı olursanız o kadar eğlenirsiniz. Soyunmaktan vazgeçmeye ne dersiniz? Bu, gerçekten acil, “mutlaka hemen şimdi” tutkunuzu dile getirir.

Merdiven

İş hazzı pekiştiren ayrıntılara geldiğinde merdiven basamakları ne kadar da yararlı şeylerdir. Eğer partnerinizle aranızda büyük bir boy farkı varsa, basamaklarda diz çökmek, erkek alçak bir basamaktayken ona arkanızı dönmek, erkeğin G noktasını tetikleyen yukarıya dönük bir girişine olanak tanır. Hazır ikiniz de iyice destekleniyorken aynı zamanda ellerinizi kendinize veya partnerinize zevk vermek için kullanabilirsiniz.

Yemek masası

Erkeğin kalça hizasına gelen bir masaya sırt üstü uzanıp dirseklerinizin üstünde doğrulun ve bacaklarınızı onun omuzlarına geçirin. Bu pozisyonun sağladığı derin penetrasyonu ikiniz de seveceksiniz.

Kanepenin üstünde

Haydi itiraf edelim, kanepenin rahatlığı birçok pozisyona olanak tanıyor. Erkeğinizi yerde ayaklarının üstüne oturtun, aynı sürükleyici bir dizi izlemek üzereyken yaptığı gibi. Sonra yüzünüz ona dönük veya yüzünüzü ondan çevirerek ata biner gibi oturun; bu size ritmi kontrol etme fırsatı verecek. Yüzünüz ona dönükse arkaya eğilip ellerinizi yere koyarak durumu biraz daha alevlendirebilirsiniz. Kanepenin arkasında klasik köpek stilini de deneyebilirsiniz. Akrobasi yok ama bol eğlence var!

Mutfak tezgahı

Mercimeği fırına vermeye hazır olun. Mutfak tezgahının üstüne eğilin ve partnerinizin arkadan birlikte olmasına izin verin. Denkleme biraz daha yiyecek girerse daha iyi olur.

Sabah duşu

Tek başına yıkanmanıza gerek yok, hatta bütün zamanı temizlenmeye çalışmakla geçirmenize gerek yok. Partnerinizin sabah duşuna adım atmak ve oyunlar oynamak muhtemelen otobüsü veya treni kaçırmanıza neden olacak ama olayı o kadar heyecan verici kılan da bu risk değil mi zaten!

Tutku bombası

Partnerinizle birbirinizi tepeden tırnağa tanıyor olabilirsiniz ama kaç kere birbirinizi duvara yaslayacak kadar şiddetli bir tutku hissettiniz? Bu genelde ilk günlerde ulaştığımız bir boyuttur ama birlikte yaşamanın rahat rutinine girer girmez genelde unuttuğumuz bir pozisyondur. Dizleri titreten bu pozisyonun gücünden asla şüphe etmeyin! Partnerinizin sizi duvara yaslamasını sağlayın (koridor, çalışma odası, banyo, oturma odası, salon, hepsinin duvarı olur) ve o sizin içinize girerken bacaklarınızı onun beline dolayın.

Gizli silah

Ayaküstü bir seks önerisiyle tamamen gafil avlandıysanız paniklemeyin. Bazı kadınlar ani bir aksiyon için kendilerini çok kuru bulabilirler. İşte burada kayganlaştırıcı jeller fark yaratır. Durex Gerçek Dokunuş Kayganlaştırıcı Jel’i deneyin, bu jel daha kuvvetli orgazmlar elde etmeye ve sekse başka bir (yerleri titreten) boyut eklemeye yardımcı olan benzersiz bir bileşen karışımı kullanır.

Daha fazlası için Seks Pozisyonları yazımıza da göz atın.

Satın Al

BENZER İÇERİKLER

Erkekler İçin Mastürbasyon Tüyoları

Covid 19 salgını nedeniyle muhtemelen evde her zamankinden daha fazla vakit geçiriyorsunuz. Evde yapacak hiçbir şey ...
DEVAMINI OKUYUN

Kadınlar İçin Mastürbasyon Tüyoları

  Mastürbasyonun nasıl bu kadar heyecan verici olduğunu anlamakta zorlanıyor musunuz? Sizde bir tuhaflık yok; birçok...
DEVAMINI OKUYUN