Özel işlemler sayesinde, Durex Daha Yakın Hisset prezervatifleri standartlardan çok daha incedir, ancak bu durum gebelikten korunma etkisini olumsuz etkilemez. Böylece, çiftler müthiş bir uyum içerisinde cinsel heyecanların keyfine varabilirler. Bugün, en çok satan 4 Durex tipini inceleyeceğiz.

Daha Yakın Hisset - Durex Daha Yakın Hisset Prezervatifleri

Daha Yakın Hiseet prezervatifleri diğer Durex prezervatiflerinden daha incedir. Özel Sensi-Fit™ yapısı sayesinde süper ince olan prezervatif, sevgililerin cinsel birleşmede arzuladığı yakınlık hissini yaşatır. Endişe ve kaygılarınızı tamamen ortadan kaldıracak şekilde kalitesinden ve emniyetinden emin olabilir, böylece seksten alacağınız heyecanı sonuna kadar deneyimleyebilirsiniz. Bu prezervatif, sperme zarar vermeyen jel ile kayganlaştırılmış seminal keseye sahiptir.

Yakın Hisset - Durex Yakın Hisset Prezervatifleri

Durex Yakın Hisset prezervatifleri, ekstra ince tasarımı sayesinde, kadına daha fazla his ve erkeğe daha fazla haz verir. - Harika bir deneyim: Çiftlere gerçek ve uyumlu bir cinsel haz için yeterli kayganlaştırıcı ilaveli. Bu ürün düz yan yüzey, pembe renkli ve vanilya kokuludur.

Durex Daha Yakın Hisset Prezervatifleri

Durex Daha Yakın Hisset prezervatifleri sıcaklık hissi veren kayganlaştırıcı ile vücudunuzdaki heyecanı artırır. - Yakınlık Ekstra ince tasarımı hassasiyetinizi yükseğe çıkararak aldığınız hazzı artırmayı hedefler. - Keyif alma: yüksek kalite lateks yapısıyla seks esnasında harika bir deneyim sunar. Bu ürün düz yan yüzey, pembe renkli ve vanilya kokuludur. Prezervatif çeşitlerini inceleyerek kendinize en uygun prezervatifi bulabilirsiniz.

Durex Daha Yakın Hisset Ekstra prezervatifleri diğer tip Durex prezervatiflerinden daha ince olduğundan sevgililere cinsel birleşme esnasında arzuladıkları yakınlık hissini yaşatır. Durex Daha Yakın Hisset prezervatifleri, özel Sensi-Fit™ yapısı sayesinde süper ince olup daha hassas ve pürüzsüz bir cinsel birleşme olanağı sağlar. Çiftlerin daha önce olmadığı kadar gerçek ve yakın cinsel heyecanlar yaşaması için yeterli kayganlaştırıcı ilave edilerek, seksin aynı anda daha pürüzsüz ve daha rahat olmasını hedeflemektedir.

BENZER İÇERİKLER

Erkekler İçin Mastürbasyon Tüyoları

Covid 19 salgını nedeniyle muhtemelen evde her zamankinden daha fazla vakit geçiriyorsunuz. Evde yapacak hiçbir şey ...
DEVAMINI OKUYUN

Kadınlar İçin Mastürbasyon Tüyoları

  Mastürbasyonun nasıl bu kadar heyecan verici olduğunu anlamakta zorlanıyor musunuz? Sizde bir tuhaflık yok; birçok...
DEVAMINI OKUYUN