Bir erkeğin ereksiyonu ne kadar uzun sürerse kadının orgazma ulaşma olasılığı da o kadar artar. Gücünüzü arttırmak için herhangi bir ilaç kullanmanıza gerek yok. Tek ihtiyacınız olan birkaç beceri. 

 

  • Ereksiyon süresini uzatın: Daha az odaklanın

Beyinde orgazmdan sorumlu olan bir bölge bulunmaktadır. Orgazma ulaşmak veya orgazmı kontrol etmek istediğinizde bu bölge bunu hisseder. Zevk almayı ne kadar arzularsanız orgazma da o kadar kısa sürede ulaşırsınız. Doruğa ulaşmak için acele etmeyin. Daha fazla fiziksel temasa ihtiyacınız var. Böylece zevki vücudunuzun tamamında yaşayacaksınız. Bu da ereksiyon sürenizi etkin bir şekilde uzatacak.

  • Ereksiyon süresini uzatın: Seks pozisyonunu değiştirin

Kadının üstte olduğu pozisyonda erkeğin penisi tahrik edilmeye karşı daha az hassastır. Böylece boşalma gecikir. Ancak partnerinize yavaşlamasını söyleyin. Çünkü fazla hızlı gitmek, erkeğe fazla gelecek ve onun gücünü etkileyecektir.

  • Ereksiyon süresini uzatın: İkinci şansı kaçırmayın

İçgüdüsel olarak seksin ardından uyumaya meyilli olursunuz. Ancak biraz oyalanın. Partnerinizin hâlâ heyecanlı olup olmadığına bakın ve ikinci raunda hazır olun. Çoğu durumda, erkeğin penisi ikinci turda daha uzun süre ereksiyon durumunda kalır. Daha fazla pratik yapın. Bu, gelecekteki cinsel ilişkilerinizin süresini uzatmaya yardımcı olacaktır.

  • Ereksiyon süresini uzatın: Beyefendi olun

Sadece kendinize odaklanmayın. Partnerinizi göz ardı etmeyin. Partnerinizin klitorisini okşayın ve klitorise masaj yapın. Bu, cinsel ilişki öncesinde onun orgazm zevkini tatmasına yardımcı olacak ve aynı zamanda psikolojik baskıyı ortadan kaldıracaktır. Ayrıca böylelikle cinsel ilişkide arzunuzu tatmin etmek için kendinizi daha özgür hissedersiniz. Bu teknik, penisin uzun süre ereksiyonda kalmasına yardımcı olur!

Boşalmayı ertelemenin birçok yolu vardır. Aslında bir hanımefendiye zevk vermek istediğinizde penisinizin ne kadar uzun süre ereksiyonda kaldığı konusunu takıntı hâline getirmenize gerek yoktur. Ön sevişme süresini uzatarak hanımefendiyi tamamen uyarabilir ve onun cinsel ilişki boyunca daha istekli olmasını sağlayabilirsiniz. Üstte güçlü bir şekilde titreşmeye devam eden Durex, tutkuyu sürekli olarak ateşlemenin bir yoludur. Tek başınıza eğlenmek ve âşıklar arasında samimi bir ilişki sağlamak için idealdir. Ayrıca ön sevişmeye müthiş bir tahrik de sağlayabilir.

BENZER İÇERİKLER

Erkekler İçin Mastürbasyon Tüyoları

Covid 19 salgını nedeniyle muhtemelen evde her zamankinden daha fazla vakit geçiriyorsunuz. Evde yapacak hiçbir şey ...
DEVAMINI OKUYUN

Kadınlar İçin Mastürbasyon Tüyoları

  Mastürbasyonun nasıl bu kadar heyecan verici olduğunu anlamakta zorlanıyor musunuz? Sizde bir tuhaflık yok; birçok...
DEVAMINI OKUYUN