Birçok kişinin sandığının aksine erkekler her saniye seksi düşlemez ve seks sırasında sadece boşalmayı arzulamaz. Yatakta hazzı uzatmak ve farklı cinsel fanteziler denemek de isterler. Dünyanın 1 numaralı prezervatif markası Durex, erkeklerin alacağı hazzı artırmak, yeni ve yaratıcı adımlar atmak isteyen kadınlar için bir rehber hazırladı.

  • Sizi seyretmesine izin verin.

Erkekler sandığınız kadar aceleci değildir. Onun karşısında yavaş yavaş soyunmaktan, kendinize dokunmaktan ve seksi danslar yapmaktan çekinmeyin. Böylece hem tutkuyu pekiştirebilir hem de karşılıklı olarak daha büyük heyecanlara yelken açabilirsiniz.

  • Cinsel pozisyonlara bağlı kalmayın.

Erkeği uyarmak için tek yöntem cinsel pozisyonlar değildir. Dudaklarınız, elleriniz ve ayaklarınız ile de erojen bölgelere dokunarak onun ereksiyon olmasını sağlayabilirsiniz. Hatta hiç dokunmadan, sadece yakınlaşarak da tahrik etmeyi deneyebilirsiniz. Hayal gücünün sınırları yok!

  • Farklı pozisyonlar denemeye cesaret edin.

Herkes sürprizleri sever. Misyoner pozisyonu güvenli bir liman olabilir ama başka limanlarda başka eğlenceler de sizi bekliyor. Konumlarınızı ve açılarınızı değiştirin. Kendinize güveniyorsanız Kama Sutra’dan atletik pozisyonları deneyin. Her an farklı bir hazza erişmeniz mümkün.

  • Rol yapmanın cazibesine kapılın.

Kadın ve erkeklik rolleri sıkıcı olabilir. Rol değiştirmeye ne dersiniz? Yukarıda da dediğimiz gibi hayal gücünüzün sınırları yok. İsterseniz tamamen farklı rollere bürünebilirsiniz. Çok sevdiğiniz bir dizi ve filmin baş kahramanları olabilirsiniz. Bonny ve Clyde, Walter White ve Skyler White. Kendinizi kısıtlamayın. Dilerseniz çeşitli mağazalardan fantezi kostümler ile de rollerinizi pekiştirebilirsiniz.

  • Giyinik olmanın gizeminden yararlanın.

Giyinik olmak da çıplak olmak kadar seksi olabilir. Seksi iç çamaşırları, gecelikler, vücut çorapları, külotlu çoraplar, aksesuarlar; pembeler, kırmızılar, maviler, siyahlar; tüller ve danteller. Biraz araştırma yaptığınızda seçeneklerinizin ne kadar çok olduğuna şaşırıp kalabilirsiniz.

  • Aşk sözcükleri fısıldayın.

Onun kulağına fısıldayacağınız aşk sözcükleri, yaramaz cümleler veya yönlendirmeler anı daha da ateşli hale getirebilir. Önce küçük küçük kelimelerle onun durumdan hoşlanıp hoşlanmadığına bakabilirsiniz. Daha sonra cümlelere geçebilirsiniz.

  • Hiçbir şey yapmayın.

Şöyle de bir şey var: Herkes bu tür şeylerden hoşlanacak değil. Belki de partneriniz tamamen klasik ve tanıdık yollardan ilerlemeyi seviyordur. Hal böyleyse bildiğiniz gibi devam etmekte fayda var. Onun ne istediğini anlamak için seksten önce konuyu buralara getirip nabzını ölçmeyi deneyebilirsiniz. Tepkilerine göre bir daha ki sekse hazırlanabilirsiniz.

Onun zevk alabilmesinin yolunun size zevk vermekten geçtiğini de vurgulayın. Seks tek kişilik değildir. Ara sıra fanteziler zevklidir ama iki tarafın da bencilce davranmaktan kaçınması gerekir. Böyle davrandıktan sonra sadece yan yana olmak bile keyif verecektir!

Satın Al

BENZER İÇERİKLER

Erkekler İçin Mastürbasyon Tüyoları

Covid 19 salgını nedeniyle muhtemelen evde her zamankinden daha fazla vakit geçiriyorsunuz. Evde yapacak hiçbir şey ...
DEVAMINI OKUYUN

Kadınlar İçin Mastürbasyon Tüyoları

  Mastürbasyonun nasıl bu kadar heyecan verici olduğunu anlamakta zorlanıyor musunuz? Sizde bir tuhaflık yok; birçok...
DEVAMINI OKUYUN