“Erkeklere özel seks oyuncakları” biraz yanlış bir adlandırma ve bazıları için neredeyse bir tabu. Seks oyuncak endüstrisinin büyük bölümü kadın hazzına odaklandığı için orgazma ulaşmanın bu kadar çok yöntemi ve farklı araçları olmasına şaşırmamalı. Erkeklere gelince, onların orgazma ulaşması çok daha kolay ama yeni bir şeyler denemek isterseniz birkaç farklı vasıtayla kendiniz ve partneriniz arasında tutkuyu artırabilirsiniz.

Yüzükler

Penise takılan yüzükler orgazmı geciktirirken kadın için de keyifli bir deneyim yaratabilir. Bazı yüzükler titreşerek çalışır; pille çalışan yüzükler kiltorise baskı yaparak pekiştirici bir his yaratırken Durex Play Ultra gibi bazı yüzüklerde penisin altındaki vibratörü döndürüp erkeğe de baskı yaratabilirsiniz. Bu titreşimler orgazma ulaşmayı daha da kolaylaştırır ve bir araya gelmenize yardımcı olur.

Jeller

Kayganlaştırıcı jeller ikiniz için, hatta kendiniz için de epey eğlenceli. Fazladan nem onlarla oynamasını daha kolaylaştırır, özellikle aksiyonun hızını artırmak veya birbirinize el yoluyla biraz heyecan vermek isterseniz. Mastürbasyon sırasında veya partnerinizle zevk veren hafif ipeksi bir his için Durex Play Feel veya sıcaklığı iyice artırmak için Durex Play Warming’i kullanabilirsiniz.

Mastürbasyon zırhları

Bu seks oyuncakları elle oynamayı erkekler için daha eğlenceli hale getirmek için yapılır. Bazı çeşitlerin açık bir ucu vardır ve bu onların kullanımını kolaylaştırır, başka çeşitlerinse kapalı ucu vardır ve bu onlara emiş gücü ekler. Daha fazla uyarım için kayganlaştırıcı ekleyebilir veya (açık ucuyla) biraz oral olarak oynayabilirsiniz. Bu oyuncak uç noktada olabilir ama hazzınıza bir katman daha eklemesi muhtemel.

Bazı başka fikirler

Bu fikirler ille de erkekler için değil ama biraz rol değişikliğiyle eğlenceli anlar yaşayabilirsiniz. Biraz eğlence ve ipek kravatlarla, hatta kelepçelerle onun ayaklarını yerden kesin. Bunu tüy veya başka bir esprili oyuncakla birleştirirseniz seks hayatınıza gerçekten renk katabilirsiniz.

Satın Al

BENZER İÇERİKLER

Erkekler İçin Mastürbasyon Tüyoları

Covid 19 salgını nedeniyle muhtemelen evde her zamankinden daha fazla vakit geçiriyorsunuz. Evde yapacak hiçbir şey ...
DEVAMINI OKUYUN

Kadınlar İçin Mastürbasyon Tüyoları

  Mastürbasyonun nasıl bu kadar heyecan verici olduğunu anlamakta zorlanıyor musunuz? Sizde bir tuhaflık yok; birçok...
DEVAMINI OKUYUN