Prezervatif gebelikten korunmak için kullanılır. Bu nedenle prezervatifin iyi olup olmadığını sadece kendiniz deneyerek bilebilirsiniz. Piyasada çok geniş bir yelpazede prezervatif markaları bulunmaktadır, ancak prezervatif markalarının hangileri daha iyi?

Erkek Prezervatifi

Prezervatifler, yumuşak lateksten yapılmaktadır, bu nedenle yırtılmaması için dikkatlice açmalısınız. Prezervatif, penis sertleştiğinde takılmalıdır. Boşalmadan sonra, spermin kadının vajinasına akması ile gebelikten korunmanın başarısız olmasına neden olmaması için penisi tamamen yumuşamadan çıkartın. ISO 4074 standardı, lateks prezervatiflerinin uluslararası standardıdır.

Meyve aromalı prezervatif

Meyve aromalı prezervatifler daha ince ve şıktır. Ayrıca sevişmenize eğlence katacak bir çok aroma seçeneği var. Kadınlar aromalıları daha çok tercih etmektedir, çünkü aromanın hoş kokusu, penisten gelen kokuyu bastırarak kadınların daha iyi odaklanmasını sağlamaktadır. Durex Çilek prezervatif, çilek aromalı kayganlaştırıcı içerir. Deneyin ve seksi daha da keyifli ve tatlı hale getirin.

Kadınlar için görünmez prezervatif

Görünmez prezervatif, nano-gümüş köpük içeren yepyeni bir gebelikten korunma ürünüdür. İnanılmaz derecede ince olduğu için görünmez olarak tanıtılmaktadır. Bunu taktığınızda üzerinizde hissetmeyebilirsiniz. Gebelikten korunma, kayganlaştırma ve anti bakteriyel özelliklere sahiptir.

Kesinlikle denemelisiniz

Ne tür bir prezervatif severseniz sevin, sizin ölçülerinize uyan birini almalısınız. Daha büyük prezervatif takarsanız, meni kolayca dışarı sızacak ve bu da gebelik ve bulaşıcı hastalık riskini artıracaktır. Ayrıca, daha büyük prezervatif cinsel ilişki sırasında alınan hazzı düşürür ve erkekleri hayal kırıklığına uğratabilir. Ancak daha küçük prezervatif takmak, jenital iskemi, dolaşım sistemi problemleri, jenital doku ve sinir hipoksisi hatta Peyroni hastalıklarına yol açabilir. Bu nedenle, prezervatifte kendi bedeninize uygun ölçülerde olanı bulmak gerçekten önemlidir.

Durex, prezervatif üretimi konusunda uzmandır. Durex, prezervatiflerinin performansını artırmak için lateksini profesyonel vulkanizasyon aşamasından geçirerek en uygun hale getirmektedir. Kalite güvencesinin yanı sıra, kullanıcıların sağlığını da önemsiyoruz. Bu yüzden vulkanize edilen lateks, laboratuvar testlerinden geçmek zorundadır. Durex, prezervatifte daima yüksek kaliteyi elde etmek için, üretim boyunca her türlü malzemenin sıcaklığı üzerinde çok sıkı gerçek zamanlı izleme ve yerinde kontrol uygulamaları gerçekleştirir.

BENZER İÇERİKLER

Mastürbasyona Dair Bilmek İstediğiniz Her Şey

  Siz sordunuz, biz cevapladık: İşte mastürbasyona dair kapsamlı bir rehber... Küresel bir salgın var, arkadaşlarımız...
DEVAMINI OKUYUN

Erkekler İçin Mastürbasyon Tüyoları

Covid 19 salgını nedeniyle muhtemelen evde her zamankinden daha fazla vakit geçiriyorsunuz. Evde yapacak hiçbir şey ...
DEVAMINI OKUYUN