Her kültürün harika seks hakkında kendi anlayışı vardır. Biz de sizin yerinize bu kültürleri araştırdık. Yatak odanıza egzotik cenneti getirerek partnerinize zevk verin ve Durex’in sizi nasıl fantastik diyarlara götüreceğini keşfedin.

Kama Sutra’yı okuyun

Kama Sutra çok ünlü bir kadim Hint metnidir ama bunun farklı seks pozisyonlarını anlatan bir el kitabından ibaret olmadığı genelde bilinmez. Partnerinize zevk vermeniz hakkında genel tüyolar da verir, örneğin üç öpüşme şekli: küçük küçük öpüşme, ölçülü öpüşme ve dudakları sürterek öpüşme.

Feng Shui’yi deneyin

Çinlilerin Feng Shui uygulamasının uç noktada pozitif, erotik enerjinin bir yatak odasında nasıl aktarılabileceği hakkında söyleyeceği çok şey var. Yatak pozisyonları için öneriler arasında yatağın iki yanında komodin bulunması, yatağınızın her iki taraftan kolayca ulaşılabilir şekilde yerleştirilmesi ve yatağı kapıyla aynı hizaya koymamak var. Mumlar da önerilir çünkü odadaki enerjiyi temizler ve partnerinize zevk vermek için ideal, samimi, sıcak ve şifalı bir atmosfer yaratır. Seks hayatınıza renk katmak için yatak odanızda yeni bir şey deneyin.

Güzel oturma alıştırması yapın

İspanya’daki popüler bir pozisyonun adı Lotus’tur. Bu pozisyonda, partnerinize zevk verirken onunla göz göze olacaksınız. Bu da aranızda daha kuvvetli bir bağ ve daha fazla güven oluşturmanızı sağlayacak.

Karezza’yı deneyin

Karezza (okşamak anlamına gelen “carezza” sözcüğünden türeyen İtalyan sözcüğü), Hindistan’daki Tantra’ya benzer bir tekniktir. Karezza’da erkek kadının içinde en az 10 dakika kalır, sadece ereksiyonu sürdürmek için hareket eder. Bunu evde, erkek yavaş yavaş ve nazik nazik penetre olurken deneyin. Duygusal bağınıza odaklanmak için nefes alıp verişinizi senkronize hale getirin ve göz temasınızı koruyun. Karezza’nın amacı geleneksel olarak orgazm olmadan seks olmasına rağmen, geleneği harfiyen uygulamak istemiyorsanız, orgazmınızı geciktirip kontrol ederek iki tarafın da daha kuvvetli, daha iyi bir orgazm yaşayabileceğini keşfedebilirsiniz.

Erotik Lezzetin Kokulu Bahçesi’ni okuyun

15. yüzyıl tarihli bu Arap erotik edebiyat metni, partnerinize nasıl zevk vereceğinize, ön sevişmenin önemine dair öğütler verir ve aşk birleşmesi gibi seks pozisyonları önerir. Aşk birleşmesinde kadınla erkek yüz yüze uzanır, kadının üst bacağı partnerinin beline dolanır ve yüzler birbirine yakın olur. Kitap seks hakkında hiçbir suçluluk duyulmaması gerektiğini; cinsel zevkin, herkesin keyif alma hakkı olan ilahi bir armağan olduğunu da vurgular.

Tadını çıkarın!

BENZER İÇERİKLER

Erkekler İçin Mastürbasyon Tüyoları

Covid 19 salgını nedeniyle muhtemelen evde her zamankinden daha fazla vakit geçiriyorsunuz. Evde yapacak hiçbir şey ...
DEVAMINI OKUYUN

Kadınlar İçin Mastürbasyon Tüyoları

  Mastürbasyonun nasıl bu kadar heyecan verici olduğunu anlamakta zorlanıyor musunuz? Sizde bir tuhaflık yok; birçok...
DEVAMINI OKUYUN