Günümüzde prezervatif almak isteyenler hem çok şanslı hem de çok şanssız. Şanslılar çünkü birçok seçenek arasından deneme yapabilir ve kendilerine en çok haz veren çeşitleri seçebilir. Şansızlar çünkü hangilerini seçeceklerini şaşırtabilirler! Prezervatif çeşitleri her geçen gün artıyor ama prezervatifin kendisi yeni bir icat değil.

Prezervatifin Tarihi

Prezervatiflerin en az birkaç yüzyıllık geçmişi var ama muhtemelen çok daha geçmişe uzanıyor. (Yakın zamanda antik dildolar bulunduğunu düşünülürse epey eski olabilir!) Prezervatifler tarihleri boyunca bugünkü gibi doğum kontrolü ve cinsel yolla bulaşan enfeksiyonlardan korunmak için kullanılmıştır. Bu zamana kadar kondomlarda birçok malzeme kullanılmıştır. 19. yüzyıldan önce, kimyasal işlemlere tabi tutulmuş keten ve hayvansal doku (bağırsak veya idrar kesesi) prezervatiflerde en sık rastlanan materyallerdendi. Kauçuk prezervatifler 19. yüzyılın ortalarında popülerlik kazandı. 20. yüzyılın başlarında imalat tekniklerinde büyük gelişmeler yaşandı. Doğum kontrol haplarının öncesinde prezervatifler Batı dünyasındaki en yaygın doğum kontrol yöntemiydi. 20. yüzyılın ikinci yarısında prezervatiflerin düşük maliyetleri aile planlama programlarında önemli bir yer almalarını sağladı. Ayrıca prezervatifler AIDS salgınıyla savaşmakta da gitgide önem kazandı.

Gelelim günümüze… Prezervatif alanındaki gelişmeler hayal gücümüzün sınırlarını zorlayacak kadar arttı. Gelin, Durex Prezervatif koleksiyonuna birlikte bakalım.

  • Klasik

Durex Klasik seven ve alıştığı rahatlıktan vazgeçemeyenler için ideal modellerdir. Ekstra Güvenli prezervatif daha temkinli adımlar atmayı seven çiftlerin en çok tercih ettikleri modellerden.

  • Hisset

Durex Hisset serisi cinsel ilişkiden aldığınız hazzı artırmayı amaçlıyor. “Prezervatif hissi azaltıyor” mazeretini ortadan kaldırıyor. Durex Yakın Hisset, daha ince olan Daha Yakın Hisset’in yanı sıra gerçek ten hissi yaratan ve poliizopren materyali sayesinde lateks alerjisi olanların da kullanabileceği Gerçek Dokunuş bu serideki prezervatifler.

  • Eğlence ve Macera

Buradaki prezervatifleri tek tek inceleyelim çünkü hepsi birbirinden ilginç. Durex Lezzet Kat renkli ve kokuludur, hem de portakal, muz, çilek ve elma kokulu! Kim demiş prezervatifler kötü kokar diye? (Bir mazeret daha ortadan kalktı.) Tahrik Et ile tırtıklı prezervatif keyfine hazır olun. Özel olarak konumlandırılmış tırtıklar daha yoğun bir his yaratır. Şaşırt, sürprizli bir paket. İçinde tam dört farklı prezervatif var. Bakalım bu sefer seks falınızda ne var! Mutlu Et ekstra uyarıcı tırtık ve kabartmalarla bezenmiştir. Artan uyarılma, daha keyifli seks.

  • Performans

Performans serisi de Durex’in yenilikçi yüzünü gösteriyor. Uzayan Zevk prezervatifleri içinde bulunan geciktirici kremler sayesinde çiftlere daha uzun bir seks keyfi sunar. Karşılıklı Zevk erkek ve kadına yönelik özellikler taşıyor. Bu prezervatif erkeği geciktiren bir krem ve kadını daha da uyaran kabarıklar ve benekler içerir.

Yoğun ve uzun seks keyfi için dünyanın bir numaralı prezervatif markası Durex’i tercih edin.

BENZER İÇERİKLER

Mastürbasyona Dair Bilmek İstediğiniz Her Şey

  Siz sordunuz, biz cevapladık: İşte mastürbasyona dair kapsamlı bir rehber... Küresel bir salgın var, arkadaşlarımız...
DEVAMINI OKUYUN

Erkekler İçin Mastürbasyon Tüyoları

Covid 19 salgını nedeniyle muhtemelen evde her zamankinden daha fazla vakit geçiriyorsunuz. Evde yapacak hiçbir şey ...
DEVAMINI OKUYUN