Duşta seks zor olabilir ama kesinlikle denemeye değer. Hem neden işin içine birkaç oyuncak da katmayasınız?

Kaygan yüzeyler, su, kanın beyne üşüşmesi… Daha haz dolu ne olabilir? Diğer yandan, partnerinizi çıplak ve ıslak görmek aklınızı başınızdan alabilir, o yüzden bunun neden tadını çıkarmıyorsunuz? İşin sırrı işleri yavaştan almak ve pozisyonları hızlı bir şekilde değiştirmemek.

Köpürtün

Sabun köpükleri ellerinizi vücudunuzda pürüzsüz bir şekilde gezdirebilmeniz için tasarlanmıştır. Tamam, esas amaç sizi temizlemek ama bu kayganlaştırmayı hem kendi vücudunuzu (ve partnerinizin vücudunu) keşfetmek için hem de partnerinize bir gösteri yapmak için kullanmak daha eğlenceli. Daha iyisi, partnerinizden izleyip beklemelerini isteyin; bu onları çılgına çevirecek.

Denenecek pozisyonlar

Denenecek pozisyonlar duşunuza ve küvetiniz olup olmamasına bağlı. Eğer bir küvetin üzerine takılmış bir duş varsa o kullanışlı sert yüzeylerden, küvetin herhangi bir kenarından eğilerek (en kolay şekilde, küvetin dışından altınızda havlularla) azami ölçüde yararlanın. Bir ayağınızı küvetin kenarına da koyabilir veya siz öne eğilip duvardan destek alırken partnerinizden bacağınızı kaldırmasını da isteyebilirsiniz. Ondan kalçalarınızı tutmasını isteyin, böylece daha derin bir penetrasyon için sizi kendine çekebilir.

Başka bir fikir de şu: Birbirinize yüzünüzü dönün ve partneriniz size penetre olurken bacaklarınızdan bir tanesini beline dolasın, kendinizi duvara sağlam biçimde yerleştirmeyi unutmayın. Ayakta köpek pozisyonu duşta seks için başka bir güzel pozisyondur; duvarlar veya duşakabin penetrasyon sırasında size yaslanacak bol bol kaldıraç gücü sağlar.

Duş başlığınız çıkarılabiliyorsa ekstra eğlenceniz var demektir. Ellerinizle dizlerinizin üstüne, en azından dizlerinizin üstüne çömelin, ardından partnerinizden duş başlığını sırtınızda ve kalçanızda gezdirmesini isteyin. O sizi yıkarken siz de ona biraz oral ilgi göstermek için harika bir pozisyonda olursunuz. Ayrıca, klitoris ve meme uçlarınıza heyecan için neden su sıçratmıyorsunuz? İşiniz bitince ortamı serinletmek için musluğu hemen soğuğa çevirebilmek de cabası.

Oynanacak oyunlar

Duşta seks vezir de edebilir rezil de. Oyuncaklardan yardım almak deneyime biraz daha anlam katacaktır. Oyuncakların su geçirmez olmasına dikkat edin (özellikle de vibratörlerin), sonra kendinizi onların akışına bırakın. Kendinizi banyonuzun akustiğini test ederken bulabilirsiniz!

Satın Al

BENZER İÇERİKLER

Erkekler İçin Mastürbasyon Tüyoları

Covid 19 salgını nedeniyle muhtemelen evde her zamankinden daha fazla vakit geçiriyorsunuz. Evde yapacak hiçbir şey ...
DEVAMINI OKUYUN

Kadınlar İçin Mastürbasyon Tüyoları

  Mastürbasyonun nasıl bu kadar heyecan verici olduğunu anlamakta zorlanıyor musunuz? Sizde bir tuhaflık yok; birçok...
DEVAMINI OKUYUN