Sevgilinizle ne kadar uyumlu olduğunuzu görmek için sayısız ilişki testi mi çözdünüz? Burçlar, isimler, davranışlar vb. Ama aradığınız yanıtı size ilişki testleri değil bizzat vücutlarınız verecek. Muhtemelen sıkça duyduğunuz o iki sözcüğü, ten uyumunu yabana atmayın.

Ten uyumu bir ilişkinin geleceğini belirler. Birbirini çok seven iki kişi birlikte olduğunda tenleri uyuşmayabilir. Tenler uyuşmadığında partnerin birbirine dokunması neredeyse işkence halini alabilir. Tenler uyuştuğunda partnerleri birbirlerine dokunmaya karşı koyamazlar.

Ten uyumuna veya uyumsuzluğuna neden olan birçok unsur vardır. En başta feromonlar gibi hormonal, biyolojik ve kimyasal faktörler rol oynar. Ayrıca iki tarafın o zamana kadar yaşadığı psikolojik olaylar, birbirleriyle ortak ilgi alanları ve anlayışlar gibi psikolojik yönü de bulunmaktadır.

Ten uyumu çok ilginç bir durumdur. Yıllarca evli olan çiftlerde ten uyumu bulunmayabilirken arkadaş grubunuzla katıldığınız bir yemekte karşılaştığınız bir insanla arasında tarifsiz bir çekim hissedebilirsiniz. Partnerinizle ten uyumunuz olduğunu nasıl mı anlayacaksınız? Yanıtlar burada:

  1. İki tarafta birbirinin “doğru insan” olduğunu düşünür ve ilişki hiç çaba harcamadan tıkırında gider.

  2. Yalnız başınızayken de uyumlu insanlar olmanız ten uyumuna sahip insanlar olma olasılığınızı artırır.

  3. Nerede olursanız olun her an birbirinizi hayal edersiniz ve birbirinizle geçireceğiniz dakikaları iple çekersiniz.

  4. Tabii bu bağımlılık halinin olumsuz bir yönü de var. Anlaşamadığınızı ve ilişkinizin yürümediğini fark etseniz bile ayrılamayabilirsiniz.

  5. Ten uyumunun fiziksel görünümle pek alakası yoktur. O uyumu yakaladıktan sonra partnerler ayrıntıları kaybeder ve bir bütün haline gelir.

  6. Size tamamlanmışlık ve tatmin hissi vereceği için psikolojik açıdan da sizi kuvvetlendirir. Moral vericidir, dinlendiricidir, cinsel isteği de artırır.

  7. İlişkiniz sayılardan bağımsız hale gelir. Cinsel ilişkinin kaç dakika sürdüğü, haftada veya ayda kaç kere birlikte olduğunuzun önemi kalmaz. Söz konusu olan sadece birlikteliğinizdir.

  8. İletişiminizi kolaylaştırır. Bazen tek bir sözcük söylemeden bile anlaşırsınız. Soruları sormanız, yanıtlar almanız ve vermeniz kolaylaşır.

  9. Kaygılardan uzaklaşıp zevk vermeye odaklanırsınız. Birbirinize zevk verdiğiniz ilişki de siz de zevkin doruğuna çıkarsınız. Mükemmel ilişki kaçınılmaz olur!

  10. Aşkı ve seksi ön plana alırsınız. Hayatınızdaki her şey geri planda kalır. İş güç de neymiş! Bir sonraki buluşmayı veya cinsel ilişkiyi iple çekersiniz.


Ten uyumunuz varsa bunu Durex Seks Oyuncakları ile taçlandırabilirsiniz. Play Touch ile parmaklarınızı kullanarak saf haz yaratabilirsiniz. Play Ultra ile hareketli ve ateşli uyarımlar sağlayabilirsiniz. Play Vibrations ile maksimum zevke ulaşabilirsiniz.

Böyle mükemmel şeyler yapan ten uyumunun konusunun uzmanları tarafından geliştirilmiş Durex Seks Oyuncakları ile birleştiğini bir düşünün!

Satın Al

BENZER İÇERİKLER

Erkekler İçin Mastürbasyon Tüyoları

Covid 19 salgını nedeniyle muhtemelen evde her zamankinden daha fazla vakit geçiriyorsunuz. Evde yapacak hiçbir şey ...
DEVAMINI OKUYUN

Kadınlar İçin Mastürbasyon Tüyoları

  Mastürbasyonun nasıl bu kadar heyecan verici olduğunu anlamakta zorlanıyor musunuz? Sizde bir tuhaflık yok; birçok...
DEVAMINI OKUYUN